Personvernerklæring

Personvernerklæring – Nils Williksen AS
Denne personvernerklæringen handler om hvordan Nils Williksen AS samler inn og bruker personopplysninger om deg. Nils Williksen er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine. Jf Personopplysningsloven § 18, 1. ledd og § 19, inneholder personvernerklæringen informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger og informasjon du har krav på når det samles inn informasjon fra nettsiden vår. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å registrere CV.
Informasjonskapsler – Cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på williksen.com. Når du besøker nettsiden vår lagres det ulike type data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel innholdet brukerinnstillinger, hvilken nettleser du bruker. Slike «lokalt lagrede data» kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktiviteten som har funnet sted gjennom denne.
Formålet med behandlingen
Vi vil bruke opplysningene om deg til å vurdere deg som aktuell kandidat for ledige stillinger hvis du har registrert opplysninger i vår CV database.
Hvordan sikrer vi opplysningene?
Nils Williksen As har etablert egne regler og rutiner for beskyttelse av personopplysninger og personvern.
For å sikre at behandlingen av opplysninger hos oss skjer på en sikker måte, er det kun godkjente personer i Nils Williksen som har tilgang til informasjonen du gir til oss. Antall ansatte med slik godkjenning er begrenset. Tilgangen til informasjonen er tilgangskontrollmekanismer
Nils Williksen benytter sosiale medier for å gi informasjon om våre aktiviteter. Dersom du følger oss på Facebook, Instagram, vil den relevante plattformen være ansvarlig for behandling av dine personopplysninger.
Dine rettigheter
Jf Personopplysningsloven § 18, 1. ledd har du rett til informasjon om behandlingen av personopplysninger i virksomheten. Hvis Nils Williksen behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer.
Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på: 74 36 09 00 eller sende brev til Nils Williksen AS. Nordveien 255 7900 Rørvik.